Palvelut

Talouspäällikköpalvelut


Wikipedia kuvailee talouspäällikköä lyhyesti ja ytimekkäästi näin: ”Talouspäällikkö on yrityksen talousasioista vastaava henkilö." Talouspäällikön tai talousjohtajan englanninkielinen vastine on usein lyhenne CFO, joka tulee sanoista chief financial officer.

Minkälaisista asioista talouspäällikkö vastaa yrityksissä? Mihin talouspäällikön palveluita tarvitaan ja mihin niitä voisi käyttää? Asiaa voisi paremmin avata ehkä muutaman kysymyksen kautta:

Koetko yrittäjänä tai toimitusjohtajana tarvitsevasi apua yrityksesi taloudellisen tilanteen analysoinnissa, organisoinnissa tai kehittämisessä? Haluaisitko paremman näkyvyyden yrityksesi tuloksen seurantaan budjetoinnin tai kattavamman raportoinnin myötä? Kiinnostaisiko sinua katetuottoanalyysit tai vaikkapa yrityksesi käyttökatelaskelma? Tarvitseeko yrityksesi kassanhallinta tarkempaa seurantaa? Toivoisitko voivasi vertailla eri rahoitusmuotoja investointipäätöksen tueksi kattavammin? Haluatko apua henkilöstöhallinnon asioissa tai vain yksinkertaisesti päivittäisten talouden rutiinien organisoinnissa?

Talouspäällikköpalvelun myötä voimme olla apunasi yrityksen talouden hallinnassa hieman syvällisemmin ilman että sinun tarvitsee palkata asiantuntijaa omaan yritykseesi. Kysy palveluistamme rohkeasti, voimme muokata palvelupaketin yrityksesi tarpeiden mukaan.