fbpx

Ajankohtaista

Viimeisimmät uutiset ja blogikirjoitukset


Blogikirjoitus

1

joulu

Vinkit sujuvaan tilinpäätökseen

Vaikka tilitoimisto tuottaa lopullisen tilinpäätöksen, tulee yrittäjän toimittaa tarvittavat asiakirjat ja dokumentit jo hyvissä ajoin tilikauden aikana. Näin yksikään osto tai saaminen ei jää “selvitystilille” odottamaan kuitteja tai laskuja.

Blogikirjoitus

10

syys

Yritysmuodon valinta ja vaihtaminen

Yritystä perustettaessa yritysmuodon valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä. Liiketoiminnan kehittyessä ja kasvaessa voi kuitenkin yritysmuodon vaihtaminen tulla aiheelliseksi.

Blogikirjoitus

22

huhti

Sähköpyörä voi olla työsuhde-etu

Vuoden 2021 alusta työsuhdepolkupyörä on verovapaa luontoisetu aina 1200 euroon asti vuositasolla. Tämä koskee myös sähköpyöriä, eli polkupyöriä, joissa on maksimissaan 250W:n sähkömoottori jouduttamassa matkantekoa.

Blogikirjoitus

23

helmi

Osingonjako

Osingonjako on näin alkuvuonna ajankohtaista monessa voittoa tehneessä osakeyhtiössä, jossa tilikausi on päättynyt loppuvuodesta. Tiivistimme osingonjaon pääkohdat, joita osinkoa jakavissa yhtiöissä on hyvä pohtia.

Blogikirjoitus

21

loka

Tilitoimiston vaihto edessä? Huomioi nämä vinkit.

Usein ajatellaan, että tilitoimiston vaihtaminen on iso ja raskas prosessi. Vaihtamista pitkitetään kunnes asiat ovatkin jo todella huonolla mallilla. Jotta sinä pääsisit sujuvasti vaihtoprosessiin käsiksi, listasimme puolestasi asioita, jotka on hyvä huomioida tilitoimistoa vaihtaessa.

Blogikirjoitus

19

joulu

Kasvollinen tilitoimisto

Yksi strategiamme osa-alueista on asiakastyön kehittäminen. Tärkeä elementti laadukkaassa asiakastyössä on tilitoimiston kasvollisuus. Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailta, että tilitoimistollamme on kasvot. Pidämme sitä tärkeänä myös tulevaisuudessa.

Blogikirjoitus

19

joulu

Toiminnan tuloksellinen kehittäminen

Kehittämistyö vaatii jatkuvaa asioiden viemistä eteenpäin. Tavoitteiden asettaminen, toimintatavat ja asiakastyö ovat hyvin keskeisiä elementtejä, että yritystä saadaan tuloksellisesti kehitettyä. Strategian rakentaminen ja yhteisen ymmärryksen rakentaminen henkilöstön kanssa on kivijalka tavoitteiden asettamisessa.

Blogikirjoitus

25

marras

Verkostot ovat tärkeitä

Mikään organisaatio ei pärjää yksin tämän päivän monimutkaisessa toimintaympäristössä. Verkostoituminen on päivän sana ja tärkeä osa yrityksen strategiaa.

Blogikirjoitus

18

marras

Osaamisen johtaminen tilitoimistoympäristössä

Osaamisen johtaminen liiketoiminnallisista lähtökohdista on uutta tilitoimistoalalla. Kuinka moni yrityksistä johtaa osaamista liiketoimintalähtöisesti ja systemaattisesti? Maailma muuttuu nopeasti ja osaamistarpeet sen myötä. Taloushallinnon alalla on tärkeää pysyä muutoksessa mukana.

Blogikirjoitus

18

marras

Strategian äärellä

Asiakastyön kehittäminen ja asiakkaiden luotettavana kehittäjäkumppanina oleminen on yksi strategiamme kulmakivistä. Toivomme myös asiakkaidemme innostuvan yhteiskehittämisestä. Tehdään yhdessä parempaa asiakaskokemusta.

Uutinen

6

kesä

Tilitalo Aaltosen toimisto avattu Jämsään

Tilitalo Aaltosen toimisto avattu Jämsään

Blogikirjoitus

4

maalis

Tilitoimistojen uudistumiskyvykkyys

Maailma muuttuu hurjaa vauhtia ja teknologia kehittyy koko ajan eteenpäin. Miten taloushallinnon toimiala pysyy kehityksessä mukana?

Uutinen

3

helmi

Tarja Oksanen on suorittanut KLT-tutkinnon

Tilitalo Aaltosen talouskonsultti Tarja Oksanen on suorittanut KLT-tutkinnon

Tyytyväiset asiakkaat

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi?


"Ammattitaitoista sekä erittäin ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua."

"Pystyn vaikuttamaan ja seuraamaan asioiden kulkua reaaliajassa hyvän tiedottamisen ansiosta."

"Ikinä ei ole ollut sellaista tunnetta ettei voisi soittaa ja kysyä pienintäkin asiaa."

"Asiantunteva ja nopea palvelu. Voin suositella!"

"Hoitaa asiani niin hyvin ettei meinaa huomatakkaan."

"Homma hoituu, kaikki hyvin. Ei valittamista!"

© 2021 Tilitalo Aaltonen Oy . Kaikki oikeudet pidätetään. Jotain Rotia PRKL