fbpx

Asiakaskokemus

Asiantuntevaa apua päätöksenteon tueksi Tilitalo Aaltoselta


Lukuisissa tv-visoissa menestynyt ja Jahti- sekä Super-Jahti-ohjelmista tuttu “Terävä” eli Magnus Mali on pitkän linjan tietovisailija. Yleistiedon kerryttäminen on alkanut yli 20 vuotta sitten ja knoppitietoa on tarttunut mukaan kirjoista, lehdistä ja elokuvista. Näistä on muotoutunut kysymyksiä, joita voi edelleenkin ratkoa lautapeleissä, lehdissä, pubivisoissa tai tietovisakirjoissa, joita on julkaistu useampi teos.

Magnus työskenteli aiemmin pitkään hotellialalla. Mutta viimeisten vuosien aikana visailuun liittyvien projektien määrä on kasvanut merkittävästi ja kokopäiväinen yrittäjyys olikin luonteva jatkumo. 

“Yrittäjyyden myötä saan tehdä asioita omaan tahtiin ja työskentely on vapaampaa. Olen ollut tyytyväinen tähän ratkaisuun”, Magnus kuvailee.

 

Toiminimi vai osakeyhtiö – sopivan yritysmuodon valinta

 

Kun Magnus muutti Jyväskylään vuonna 2019, hän kävi liiketoiminnan suunnitteluun liittyen vielä siihen aikaan toiminnassa olleessa Uusyrityskeskuksessa yritysneuvojan puheilla. 

Hänellä ei ollut entuudestaan tietoa paikallisista tilitoimistoista ja saikin yritysneuvojalta suosituksen Tilitalo Aaltosesta.

Aiemmin päätoimisen myyntijohtajan työn ohella tehdyt projektit olivat olleet hyvin hallittavissa oman toiminimen kautta. Koska toiminta oli Magnuksen luonnehtimana simppeliä, hoiti hän aiemmin hallinnolliset asiat ja toiminimen kirjanpidon itse. Liiketoiminnan kehittyessä oli kuitenkin hyvä hetki tarkastella myös sopivaa yritysmuodon valintaa.

“Olisin voinut jatkaa toimintaa toiminimen kautta. Sain sopivan yritysmuodon valintaan liittyen asiantuntevaa apua päätöksenteon tueksi Tilitalo Aaltoselta ja päädyimme lopulta osakeyhtiön perustamiseen. Se on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi”, Magnus tiivistää.

 

Yhteistyömme Tilitalo Aaltosen kanssa on ollut joustavaa

 

Koska Magnuksella oli kokemusta yrityksen hallinnollisesta työstä, pohti hän aluksi tilitoimiston tarpeellisuutta. Yhteistyöhön päädyttiin kuitenkin jo ensimmäisen tapaamisen perusteella.

“Sain asiantuntevaa palvelua ja tapaamisesta jäi hyvä tunne. Tilitalo Aaltosen palveluiden hintataso vaikutti sopivalta ja samalla tietenkin aikaa säästyy muuhun tekemiseen. En siinä kohtaa kokenut tarvetta käyttää aikaa muiden toimijoiden etsimiseen”, Magnus pohtii.

Yksinyrittäjälle tilitoimistokumppanus on tuonut mukanaan ajansäästöä sekä samalla Magnus on oppinut itse yrityksen talouden hallinnasta.

“Tilitalo Aaltoselta saan aina nopeasti vastauksen ja raportit toimitetaan ajallaan. Nykyisen tilitoimistokumppanin vaihtaminen tuntuisi vaivalloiselta, kun yhteistyö sujuu nyt joustavasti.”


 

Me Tilitalo Aaltosella huolehdimme, että sinulla on käytössäsi tietoa ja taitoa yrityksen liiketoiminnan kasvun tueksi.
Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme, ota meihin yhteyttä.

Tyytyväiset asiakkaat

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi?


"Ammattitaitoista sekä erittäin ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua."

"Pystyn vaikuttamaan ja seuraamaan asioiden kulkua reaaliajassa hyvän tiedottamisen ansiosta."

"Ikinä ei ole ollut sellaista tunnetta ettei voisi soittaa ja kysyä pienintäkin asiaa."

"Asiantunteva ja nopea palvelu. Voin suositella!"

"Hoitaa asiani niin hyvin ettei meinaa huomatakkaan."

"Homma hoituu, kaikki hyvin. Ei valittamista!"

© 2021 Tilitalo Aaltonen Oy . Kaikki oikeudet pidätetään. Jotain Rotia PRKL