fbpx

Blogi

Viimeisimmät kirjoitukset


21

loka

Tilitoimiston vaihto edessä? Huomioi nämä vinkit

Usein ajatellaan, että tilitoimiston vaihtaminen on iso ja raskas prosessi. Vaihtamista pitkitetään kunnes asiat ovatkin jo todella huonolla mallilla. Jotta sinä pääsisit sujuvasti vaihtoprosessiin käsiksi, listasimme puolestasi asioita, jotka on hyvä huomioida tilitoimistoa vaihtaessa.

19

joulu

Kasvollinen tilitoimisto

Yksi strategiamme osa-alueista on asiakastyön kehittäminen. Tärkeä elementti laadukkaassa asiakastyössä on tilitoimiston kasvollisuus. Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailta, että tilitoimistollamme on kasvot. Pidämme sitä tärkeänä myös tulevaisuudessa.

19

joulu

Toiminnan tuloksellinen kehittäminen

Kehittämistyö vaatii jatkuvaa asioiden viemistä eteenpäin. Tavoitteiden asettaminen, toimintatavat ja asiakastyö ovat hyvin keskeisiä elementtejä, että yritystä saadaan tuloksellisesti kehitettyä. Strategian rakentaminen ja yhteisen ymmärryksen rakentaminen henkilöstön kanssa on kivijalka tavoitteiden asettamisessa.

25

marras

Verkostot ovat tärkeitä

Mikään organisaatio ei pärjää yksin tämän päivän monimutkaisessa toimintaympäristössä. Verkostoituminen on päivän sana ja tärkeä osa yrityksen strategiaa.

18

marras

Osaamisen johtaminen tilitoimistoympäristössä

Osaamisen johtaminen liiketoiminnallisista lähtökohdista on uutta tilitoimistoalalla. Kuinka moni yrityksistä johtaa osaamista liiketoimintalähtöisesti ja systemaattisesti? Maailma muuttuu nopeasti ja osaamistarpeet sen myötä. Taloushallinnon alalla on tärkeää pysyä muutoksessa mukana.

18

marras

Strategian äärellä

Asiakastyön kehittäminen ja asiakkaiden luotettavana kehittäjäkumppanina oleminen on yksi strategiamme kulmakivistä. Toivomme myös asiakkaidemme innostuvan yhteiskehittämisestä. Tehdään yhdessä parempaa asiakaskokemusta.

4

maalis

Tilitoimistojen uudistumiskyvykkyys

Maailma muuttuu hurjaa vauhtia ja teknologia kehittyy koko ajan eteenpäin. Miten taloushallinnon toimiala pysyy kehityksessä mukana?

Toimituskunta Tuula Aaltonen ja Anna-Kaisa Mäkelä

Tyytyväiset asiakkaat

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi?


"Ammattitaitoista sekä erittäin ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua."

"Pystyn vaikuttamaan ja seuraamaan asioiden kulkua reaaliajassa hyvän tiedottamisen ansiosta."

"Ikinä ei ole ollut sellaista tunnetta ettei voisi soittaa ja kysyä pienintäkin asiaa."

"Asiantunteva ja nopea palvelu. Voin suositella!"

"Hoitaa asiani niin hyvin ettei meinaa huomatakkaan."

"Homma hoituu, kaikki hyvin. Ei valittamista!"

© 2019 Tilitalo Aaltonen Oy . Kaikki oikeudet pidätetään. Jotain Rotia PRKL