fbpx

Keitä me olemme?

Tekijät


Asiantuntijamme auttavat sinua henkilökohtaisesti. Tällä sivulla esittelemme henkilökuntamme tarkemmin yhteystietoineen.

Tuula on Tilitalo Aaltonen Oy:n perustaja ja hänellä on vankka ammattitaito yritystoiminnasta 25- vuoden ajalta. Tuulalla on sydän mukana yrittäjien asioissa ja hänen aurinkoinen persoonansa valaisee koko toimiston. Tilitalolla Tuula ohjaa eteenpäin sekä asiakkaiden että oman yrityksen asioita samalla energialla kuin muutama vuosikymmen taaksepäin.

Tarja on Tilitalo Aaltosen vastaava KLT-kirjanpitäjä. Tarja on ollut kirjanpitäjänä useamman vuosikymmenen ajan ja kokenut alan monet muutokset omalla urallaan. Hän on omimmillaan asiakaspalvelutyössä ja haluaa olla yrittäjän tukena kehittämässä yritystoimintaa.

Sari Keränen on PHT-palkanlaskija ja vastaa Tilitalon palkanlaskennan prosesseista. Sarilla on vahva kokemus työehtosopimuksista sekä palkkahallinnon lainsäädäntöasioista. Sarin työt valmistuvat oikein ja ajallaan ja hän selvittää yrittäjälle vastauksen hankalimpaankin palkkahallinnon kysymykseen.

Sanna on työskennellyt Tilitalolla talouskonsulttina jo useamman vuoden ajan. Sannalla on kokemusta eri yritysmuotojen kirjanpidoista. Sannan vahvuus on lisäksi ihmisläheinen ja ystävällinen asiakaspalvelu ja ymmärrys taloushallinnon ohjelmistoista.

Terhi on työskennellyt tilitoimistoalalla yli 10 vuoden ajan. Terhin rauhallinen työote ei lipsu tiukimmissakaan tilanteissa ja häneltä saa vastauksen hankalimpiinkin kirjanpidollisiin kysymyksiin.

Minna on Tilitalo Aaltosen uusimpia työntekijöitä. Minna on aiemmin työskennellyt pitkään kahden kansainvälisen organisaation vaativissa taloushallinnon tehtävissä. Minnan vahvuus on luonnollisesti hänen kykynsä ymmärtää ja analysoida isommankin yrityksen taloudellista tilannetta ja tuottaa siitä helposti ymmärrettäviä raportteja yrityksen päätöksenteon tueksi.

Maija on aloittanut työskentelyn Tilitalo Aaltosella keväällä 2019. Maijalla on sekä kirjanpidon, että palkanlaskennan ammattitutkinto ja hän on työskennellyt alalla jo useamman vuoden. Maija koetaan ystävälliseksi asiakaspalvelijaksi, jota on helppo lähestyä.

Tyytyväiset asiakkaat

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi?


"Ammattitaitoista sekä erittäin ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua."

"Pystyn vaikuttamaan ja seuraamaan asioiden kulkua reaaliajassa hyvän tiedottamisen ansiosta."

"Ikinä ei ole ollut sellaista tunnetta ettei voisi soittaa ja kysyä pienintäkin asiaa."

"Asiantunteva ja nopea palvelu. Voin suositella!"

"Hoitaa asiani niin hyvin ettei meinaa huomatakkaan."

"Homma hoituu, kaikki hyvin. Ei valittamista!"

© 2021 Tilitalo Aaltonen Oy . Kaikki oikeudet pidätetään. Jotain Rotia PRKL