fbpx

Asiakaskokemus

Mainoslahja-Marialle tilitoimiston valinta oli selkeä – Tilitalo Aaltosesta jäi heti ensitapaamisella hyvä tunne


Kun Maria Lampiselle tarjoutui mahdollisuus mainoslahjoihin keskittyneen verkkokaupan ostamiseen vuoden 2018 lopussa, hän tarttui innolla haasteeseen. Olihan taustalla jo kokemusta mainos- ja liikelahjapuolella tukkurin edustajana ja näin samalla jatkuva matkatyö vähentyi.

Yrittäjyys oli Marialle uutta eikä hänellä ollut aiempaa kokemusta tilitoimistopalveluiden hankinnasta. Tilitoimiston valinta oli kuitenkin helppo, koska Tilitalo Aaltonen vaikutti sopivan kokoiselta ja helposti lähestyttävältä kumppanilta.

“Kuulin Tilitalo Aaltosesta suositusten kautta. Kysyin tarjousta muutamalta toimijalta, mutta kaikki eivät edes vastanneet tarjouspyyntöön. Tilitalo Aaltosesta jäi heti ensitapaamisella hyvä tunne ja valinta oli selkeä,” Maria kertoo.

Vaikka Mainoslahjamaria Oy starttasi yhden naisen yrityksenä, työskentelee yrityksessä osa-aikaisesti oma puoliso. Haaveissa on myös monenlaisia kasvunäkymiä, kuten työntekijän palkkaaminen ja uuden verkkokaupan avaaminen. Kaikista tärkeimpänä Maria pitää asiakassuhteita, niin omassa toiminnassaan kuin yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Vaikka Marialla on edessään muutto, ei yhteistyö katkea, sillä Tilitalo Aaltonen toimii myös Jämsässä.

“Ei ole mitään syytä vaihtaa, koska pitäisi aloittaa koko rumba alusta. Kaikki toimii nyt niin hyvin. Miksi vaihtaa hyvää?” Maria täydentää.

Siirtyminen yrittäjäksi on tuonut mukanaan uuden opiskelua ja tunnuslukujen tulkintaa, jotta omaa liiketoimintaa ja asetettuja tavoitteita ymmärtää paremmin. Näissä avuksi on osaava tilitoimistokumppani, joka samalla vapauttaa yrittäjälle aikaa, jotta hän voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

“Kaikki on täsmännyt ja hommat tehdään viimeisen päälle oikein. Ei mitään moitteen sijaa. Voin itse keskittyä myyntiin, se on mun juttu,” Maria tiivistää.


 

Me Tilitalo Aaltosella huolehdimme, että sinulla on käytössäsi tietoa ja taitoa yrityksen liiketoiminnan kasvun tueksi.
Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme, ota meihin yhteyttä.

Tyytyväiset asiakkaat

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi?


"Ammattitaitoista sekä erittäin ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua."

"Pystyn vaikuttamaan ja seuraamaan asioiden kulkua reaaliajassa hyvän tiedottamisen ansiosta."

"Ikinä ei ole ollut sellaista tunnetta ettei voisi soittaa ja kysyä pienintäkin asiaa."

"Asiantunteva ja nopea palvelu. Voin suositella!"

"Hoitaa asiani niin hyvin ettei meinaa huomatakkaan."

"Homma hoituu, kaikki hyvin. Ei valittamista!"

© 2021 Tilitalo Aaltonen Oy . Kaikki oikeudet pidätetään. Jotain Rotia PRKL