Palvelut

Kirjanpito ja tilinpäätökset


Kirjanpidon tärkein tehtävä on tuottaa tietoa yrityksen taloudesta ja tilasta niin yritykselle itselleen kuin sen sidosryhmillekin. Lähtökohtaisesti jokainen, joka harjoittaa liike- tai ammattitoimintaa on kirjanpitolain mukaan toiminnastaan kirjanpitovelvollinen.

Kirjanpitoon tehtyjen kirjausten perusteella laaditaan tilinpäätös, joka sisältää tuloslaskelman ja taseen. Tilinpäätös selvittää yrityksen tuloksen ja varallisuusaseman. Sen pohjalta tehdään yrityksen tuloveroilmoitus.

Hoidamme kirjanpitosi tarkasti ja pidämme sinut tietoisina erilaisista sääntö- tai lakimuutoksista. Jos sinulla on kirjanpitoon liittyviä kysymyksiä, meille voit aina soittaa. Tarjoamme kirjanpitopalveluita sekä sopimushinnalla että vientitapahtumiin perustuen, joten meillä et siis maksa ylimääräisistä tunneista. Käytössämme on tällä hetkellä Visma Fivaldi ja Adminet taloushallinnon ohjelmistot. Löydämme varmasti yrityksesi koosta riippumatta juuri sinulle sopivan ohjelmistovaihtoehdon. Huolehdimme myös yhtiömuotosi veroasioista ja vuosittaisesta veroilmoituksen lähettämisestä.

Ole meihin yhteydessä, kerromme mielellämme lisää.

Kirjanpitoasioitasi hoitaa meillä aina yksi ja sama henkilö. Hän on jakanut tietoa myös varahenkilölleen, joka tarvittaessa osaa myös hoitaa juuri sinun yrityksesi asioita.

Me olemme tilitoimisto, joka on aidosti tukenasi liiketoimintasi kasvussa ja kehityksessä. Palvelumme ja järjestelmämme ovat skaalautuvia, joten pysymme vauhdissa mukana myös yrityksesi kasvun jatkuessa.