Palvelut

Palkanlaskenta


Palkkahallinnon asioista huolehtiminen on yksi työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista. Palkanlaskenta muodostuu lukuisista eri vaiheista ja toimenpiteistä. Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa aikaa yrityksen omaan tuottavaan liiketoimintaan ja kehitykseen.

Olemme apunasi kaikissa palkkahallintoon liittyvissä asioissa, joita ovat mm. työnantajamaksut ja -vakuutukset,  tulorekisteri, palkkailmoitukset ja työehtosopimustulkinta. Katsomme että kaikki velvoitteet ja ilmoitukset ovat kohdallaan ja palkat tulevat maksuun ajallaan. Lähetämme halutessasi työntekijöillesi palkkalaskelmat joko suoraan sähköisesti verkkopankin tai perinteisemmin tulostuspalvelun kautta. 

Jos harkitset palkanlaskennan ulkoistamista tai alihankintaa, niin ole meihin yhteydessä – kerromme mielellämme lisää.

Palkka-asioitasi hoitaa meillä aina yksi ja sama henkilö. Hän on jakanut tietoa myös varahenkilölleen, joka tarvittaessa osaa myös hoitaa juuri sinun asioitasi. 

Me olemme tilitoimisto, joka on aidosti tukenasi liiketoimintasi kasvussa ja kehityksessä. Palvelumme ja järjestelmämme ovat skaalautuvia, joten pysymme vauhdissa mukana myös yrityksesi kasvun jatkuessa.