Palvelut

Sähköinen taloushallinto


Wikipedia kertoo näin: ”sähköinen taloushallinto muuttaa taloushallinnolle tyypilliset tehtävät kuten kirjanpidon, laskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, palkanlaskennan viranomaisilmoituksineen, veroilmoitusten teon ja tilipäätöksen laadinnan automatisoiduksi ja sähköiseksi.”

Nykyaikaiset kirjanpidon- ja taloushallinnon ratkaisut ovat osa päivittäistä toimintaamme. Automatisointi helpottaa ja nopeuttaa niin sinun kuin meidän töitämme, mutta ei korvaa henkilökohtaista ohjausta ja huolehtimista yrityksesi asioissa. Toimistomme palvelut mahdollistavat yrityksellesi sähköisen myyntilaskutuksen sekä ostolaskujen käsittelyn. Saamme kuukausittain tarvittaessa yrityksesi tiliotteet sähköisenä ja tarjoamme työvälineitä myös sähköisten kulu ja matkalaskujen käsittelyyn.

Haluatko tietää lisää taloushallinnon automatisoinnista sekä erityisesti tilitoimiston kanssa yhdessä käytettävän taloushallintojärjestelmän tuomista hyödyistä? Lataa opas ”Taloushallintojärjestelmän yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa”, joka on kirjoitettu sähköistä taloushallintoa ja sen ulkoistamista harkitseville yrityksille.

Visma Fivaldi sisäänkirjautuminen