Palvelut

Talousjohdon raportointipalvelut


Yrityksen talousjohdon raportoinnin tehtävänä on antaa ajantasainen ja ymmärrettävä kuva yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä toimia mm. yritysjohdon päätöksenteon tukena.

Koetko yrittäjänä, toimitusjohtajana tai yrityksen talousasioista vastaavana tarvitsevasi apua ja tukea seuraavissa asioissa:

>yrityksen taloudellisen tilanteen analysointi, organisointi ja kehittäminen

>tuloksen selkeämpi ennustettavuus budjetoinnin avulla 

>katetuottoanalyysit ja käyttökatelaskelmat

>kassanhallinnan parempi seuranta

>eri rahoitusmuotojen vertailu investointipäätöstä tehtäessä 

>henkilöstöhallinnon asiat

>päivittäisten talouden rutiinien organisointi

Talousjohdon raportointipalveluiden myötä voimme olla apunasi yrityksen talouden hallinnassa hieman syvällisemmin ilman että sinun tarvitsee palkata asiantuntijaa omaan yritykseesi. Kysy palveluistamme rohkeasti. Muokkaamme palvelupaketin yrityksesi tarpeiden mukaan. 

Käytössämme on Finadeck-ohjelmisto, joka on uuden sukupolven älykäs pilvipohjainen talousjohtamisen ja raportoinnin ohjelmisto. Finadeck-ohjelmisto yhdistää saumatta yrityksesi, tilitoimistosi sekä rahoituksen tarjoajat. Sen avulla budjetoit, seuraat, johdat, ennakoit, rahoitat ja kehität liiketoimintaasi helpommin kuin koskaan ennen. Voit tutustua ohjelmistoon tarkemmin alla olevasta linkistä.

Finadeck

Talousjohdon raportointiasioissa sinua palvelee meillä aina yksi ja sama henkilö. Hän on jakanut tietoa myös varahenkilölleen, joka tarvittaessa osaa myös hoitaa juuri sinun yrityksesi asioita.

Me olemme tilitoimisto, joka on aidosti tukenasi liiketoimintasi kasvussa ja kehityksessä. Palvelumme ja järjestelmämme ovat skaalautuvia, joten pysymme vauhdissa mukana myös yrityksesi kasvun jatkuessa.