Palvelut

Talousjohdon raportointipalvelut


Wikipedian mukaan raportti on objektiivisuuteen pyrkivä selonteko asiasta tai tapahtumasta. Yrityksen talousasioissa raportoinnin tehtävänä on antaa ajantasainen ja ymmärrettävä kuva yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä toimia mm. yritysjohdon päätöksenteon tukena.

Koetko yrittäjänä, toimitusjohtajana tai yrityksen talousasioista vastaavana tarvitsevasi apua yrityksesi taloudellisen tilanteen analysoinnissa, organisoinnissa tai kehittämisessä? Haluaisitko paremman näkyvyyden yrityksesi tuloksen seurantaan budjetoinnin tai kattavamman raportoinnin myötä? Kiinnostaisiko sinua katetuottoanalyysit tai vaikkapa yrityksesi käyttökatelaskelma? Tarvitseeko yrityksesi kassanhallinta tarkempaa seurantaa? Toivoisitko voivasi vertailla eri rahoitusmuotoja investointipäätöksen tueksi? Haluatko apua henkilöstöhallinnon asioissa tai vain yksinkertaisesti päivittäisten talouden rutiinien organisoinnissa?

Talousjohdon raportointipalveluiden myötä voimme olla apunasi yrityksen talouden hallinnassa hieman syvällisemmin ilman että sinun tarvitsee palkata asiantuntijaa omaan yritykseesi. Kysy palveluistamme rohkeasti, voimme muokata palvelupaketin yrityksesi tarpeiden mukaan. Käytössämme on Finadeck-ohjelmisto, joka on uuden sukupolven älykäs pilvipohjainen talousjohtamisen ja raportoinnin ohjelmisto. Finadeck-ohjelmisto yhdistää saumatta yrityksesi, tilitoimistosi sekä rahoituksen tarjoajat. Sen avulla budjetoit, seuraat, johdat, ennakoit, rahoitat ja kehität liiketoimintaasi helpommin kuin koskaan ennen. Voit tutustua ohjelmistoon tarkemmin alla olevasta linkistä.

Finadeck