fbpx

Asiakaskokemus

Tilitalo Aaltonen on pysynyt hyvin kasvuvauhdissamme mukana


Kun palataan ajassa reilu kymmenen vuotta taaksepäin, Anssi Poikonen työskenteli autoasentajana ja Mika Kauppinen varaosapuolella. Molempia askarrutti autoalan tulevaisuus ja he päätyivät samaan toteamukseen – autoalalla ja alan käytännöissä on paljon kehitettävää. Tästä ajatuksesta syntyi Mikan ja Anssin Autohuolto. Yritykselle löytyi sopiva toimitila Heinämäen teollisuusalueelta ja jo alkuvaiheessa yritykseen palkattiin omaa henkilöstöä. 

Vuonna 2012 perustetun yritystoiminnan kantavana ajatuksena on tehdä asioita eri tavalla ja uudistaa toimialaa. Se näkyy laadukkaana palveluna ja vaivattomana asiakaskokemuksena – asiakas saa veloituksetta käyttöönsä sijaisauton ja esimerkiksi rahoitus järjestyy käden käänteessä yllättävissäkin tilanteissa.

Alan tuntemus oli ratkaiseva tekijä tilitoimistoa valittaessa

Tilitoimiston valintaa puntaroitiin yrityksen perustamisvaiheessa, mutta lopulta päätökseen vaikutti Tilitalo Aaltosen kokemus ja tuntemus samalta toimialalta. 

Alkuvaiheessa kaikki yritystoimintaan liittyvä oli uutta ja ihmeellistä, aina yrityksen perustamisesta lähtien. Näitä ei tarvinnut kuitenkaan miettiä yksin, koska kaikki käytännön järjestelyt hoituivat Tilitalo Aaltosen kanssa helposti ja vaivattomasti. 

Mika ja Anssi ovat arvostaneet Tilitalo Aaltoselta löytyvää toimialatuntemusta ja  -ymmärrystä. Tilitoimistokumppani onkin pysynyt samana yrityksen perustamisesta lähtien. Tilitalo Aaltonen hoitaa palkanlaskennan, kirjanpidon ja toimipistekohtaiset erittelyt.

“Miksi mennä vaihtamaan hyvää? Ajatus tuntuu työläältä ja pitäisi alkaa selittämään alusta kaikki toiminnot ja toiminnan ominaispiirteet. Nyt yhteistyö Tilitalo Aaltosen kanssa on mutkatonta, kun mukana on tutut tekijät”, Mika korostaa.

Kun toiminta Jyväskylässä vakiintui, oli haaveissa yritystoiminnan laajentaminen muualle Suomeen. Nyt Mikan ja Anssin Autohuolto toimii kolmella eri paikkakunnalla työllistäen 28 henkilöä. Tilitalo Aaltoselta on löytynyt hyvin kapasiteettia yrityksen vauhdikkaasta kasvusta huolimatta. 

Yrittäjyydessä hallinnollisen työn määrä on yllättänyt Mikan, mutta myös tässä asiassa osaava tilitoimistokumppani on hyödyksi.

“Yhteistyö on ajan saatossa muuttanut muotoaan, erityisesti siinä kohdassa kun sähköiset palvelut ovat yleistyneet. Enää ei tarvitse kantaa mappikaupalla kuitteja ja papereita tilitoimistolle”, Mika naurahtaa. 


Me Tilitalo Aaltosella huolehdimme, että sinulla on käytössäsi tietoa ja taitoa yrityksen liiketoiminnan kasvun tueksi.
Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme, ota meihin yhteyttä.

Tyytyväiset asiakkaat

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi?


"Ammattitaitoista sekä erittäin ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua."

"Pystyn vaikuttamaan ja seuraamaan asioiden kulkua reaaliajassa hyvän tiedottamisen ansiosta."

"Ikinä ei ole ollut sellaista tunnetta ettei voisi soittaa ja kysyä pienintäkin asiaa."

"Asiantunteva ja nopea palvelu. Voin suositella!"

"Hoitaa asiani niin hyvin ettei meinaa huomatakkaan."

"Homma hoituu, kaikki hyvin. Ei valittamista!"

© 2021 Tilitalo Aaltonen Oy . Kaikki oikeudet pidätetään. Jotain Rotia PRKL