fbpx

Asiakaskokemus

Tilitalo Aaltonen auttaa meitä keskittymään siihen, missä me olemme parhaimmillamme


Muuramessa sijaitseva MP-Plast Oy on muovituotteiden valmistuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut yritys. Yrityskaupan myötä toiminta siirtyi uusille omistajille vuonna 2019, mutta taustalta löytyy yli 30 vuoden ammattitaito muovialalta. 

Muutaman henkilön työllistävällä MP-Plastilla oli edessään soveltuvan toiminnanohjausjärjestelmän hankinta. Kun yrityksen toiminnot ja taloushallinnon yhdistävä Adminet otettiin käyttöön, oli myös tilitoimiston vaihtaminen edessä. Tilitalo Aaltonen oli silloin yhtenä vaihtoehtona yhteistyökumppaniksi Adminetin kanssa yhteensopivien sähköisten järjestelmien vuoksi. 

Tilitoimiston vaihtaminen oli siinä kohtaa helppoa, koska Tilitalo Aaltonen oli jo entuudestaan tuttu toisen yritystoiminnan kautta”,  MP-Plastin toimitusjohtaja Sami Tolvanen kertoo. 

Ensimmäisen kerran Sami on tutustunut Tilitalo Aaltoseen jo muutamia vuosia sitten toimiessaan aiemmassa työssään. Hän teki silloin myös yhteistyötä yrittäjien kanssa. Näistä keskusteluista Samille on jäänyt mieleen erityisesti yksi neuvo, jota hän itsekin noudattaa.

Yrittäjän kannattaa kiinnittää huomiota osaavan tilitoimiston valintaan. Etsi sellainen talouden asiantuntija, joka oikeasti pystyy auttamaan ennakoiden ja tukien yrityksen kasvua tulevaisuudessa niin investointien kuin kasvunäkymien suhteen”, Sami taustoittaa.

Osaavaksi tilitoimistokumppaniksi hän tarkentaa toimijan, joka ymmärtää  liiketoiminnan lainalaisuuksia ja auttaa laajemminkin kuin vain palkkatietojen ja ALV-tilityksien laskemisessa. Sami kertoo, että tilitoimiston valinnalle on yhtenä tärkeänä kriteerinä se, että asiakkaalle on nimetty yhteyshenkilö, jolle voi tarvittaessa soittaa ja kysyä lisää mieltä askarruttavista asioista. 

Ammattitaitoinen yhteyshenkilö ymmärtää yrityksen toimintaa, opastaa ennakoivasti ja osaa tuoda esiin myös yritystä selkeästi hyödyttäviä asioita, joita voitaisiin tehdä toisella tavalla. Näitä ominaisuuksia Sami arvostaa myös Tilitalo Aaltosen toiminnassa. Yhteistyö on sujunut hyvin ja yhteydenpito sujuu oman yhteyshenkilön kanssa mutkattomasti. Hänen mielestään Tilitalo Aaltonen on juuri sopivan kokoinen yhteistyökumppani ja he pysyvät hyvin ajantasalla lainsäädännöstä ja yrityksen toimintaan vaikuttavista muutoksista.

Yrityksen pyörittäminen on hektistä, joten osaava talouskumppani ja asiantuntija auttaa meitä keskittymään siihen, missä me olemme parhaimmillamme”, toteaa Sami.

 


Me Tilitalo Aaltosella huolehdimme, että sinä voit keskittyä oman liiketoiminnan johtamiseen, kasvuun ja kehittämiseen. Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme, ota meihin yhteyttä.

Tyytyväiset asiakkaat

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi?


"Ammattitaitoista sekä erittäin ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua."

"Pystyn vaikuttamaan ja seuraamaan asioiden kulkua reaaliajassa hyvän tiedottamisen ansiosta."

"Ikinä ei ole ollut sellaista tunnetta ettei voisi soittaa ja kysyä pienintäkin asiaa."

"Asiantunteva ja nopea palvelu. Voin suositella!"

"Hoitaa asiani niin hyvin ettei meinaa huomatakkaan."

"Homma hoituu, kaikki hyvin. Ei valittamista!"

© 2021 Tilitalo Aaltonen Oy . Kaikki oikeudet pidätetään. Jotain Rotia PRKL