fbpx

Asiakaskokemus

Tilitalo Aaltoselta olen saanut enemmän kuin osasin odottaa


Verkossa toimiva koiramaisen veikeä yritys Ryrys toimii koiranruoan ja tarvikkeiden maahantuojana ja jakelijana. Yrityksen perustajalle Emmi Valleniukselle yrittäminen oli aluksi sivutoimista. Hän tiedosti jo silloin, että yrityksen talouden hallinnan tueksi tarvitaan ammattilainen. 

Hankkiessaan tilitoimistopalveluita ensimmäistä kertaa Emmi tiedusteli suosituksia omilta tuttaviltaan. Tässä vaiheessa kaikki tieto yrityksen talouden hallinnasta tuntui tarpeelliselta.

“Jo ensimmäisistä keskusteluistamme jäi hyvä ja välitön fiilis. Ja itse sain noviisina sellaisen fiiliksen, että Tilitalo Aaltosella ymmärretään, mistä on kyse ja asiat puhuttiin selkokielellä”, Emmi kertoo.

Valinnassaan Emmi luotti suosittelijan sanaan ja näin jälkeenpäin on helppo todeta, että onneksi luotti. Kun hän pohtii yhteistyön sujuvuutta, korostuu siinä erityisesti se, että hommat ovat hoituneet sujuvasti ja yhteyshenkilö on pysynyt samana alusta alkaen.

“Olen tyytyväinen siihen, että mukana on ollut asiansa osaava ammattilainen, joka on tuttu jo pidemmältä ajalta. Silloin yhteyshenkilöltä saa hyvin vinkkejä ja lisätietoja. Hän selkeästi ymmärtää juuri meidän liiketoimintaa ja näkökulmaa yrityksen pyörittämisestä”.

Ryrysin omistajat suunnittelevat tulevaisuudessa laajentavan toimintaansa niin maahantuonnin kuin omien koiratuotteiden tuotannonkin osalta. Myös kiinnostus koirien hyvinvoinnista on vienyt mukanaan – Ryrysin yrittäjät ovat mukana koiratrimmausta, koirien päivähoitoa ja fysioterapiapalveluita tarjoavassa Koiramo Oy:ssä. Lisäksi he ovat mukana Eisepure Oy:ssa, joka tarjoaa verkossa opiskeltavia koirien ensiapu- ja terveyskursseja. 

Syy tilitoimiston vaihtamiseen olisi Emmin mukaan yhteyshenkilön vaihtuminen. Henkilöstövaihdokset ovat ymmärrettäviä, mutta yhteistyötä tulisi harkita tarkemmin tilanteessa, jossa muutoksia tapahtuisi useamman kerran lyhyen ajan sisällä. Tällä hetkellä kuitenkaan tarvetta vaihtamiselle ei ole. 

Tilitalo Aaltoselta olen saanut enemmän kuin osasin odottaa”.

Valokuva: Valokuvaamo Jiri Halttunen.


 

Me Tilitalo Aaltosella huolehdimme, että sinulla on käytössäsi tietoa ja taitoa yrityksen liiketoiminnan kasvun tueksi.
Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme, ota meihin yhteyttä.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi?


"Ammattitaitoista sekä erittäin ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua."

"Pystyn vaikuttamaan ja seuraamaan asioiden kulkua reaaliajassa hyvän tiedottamisen ansiosta."

"Ikinä ei ole ollut sellaista tunnetta ettei voisi soittaa ja kysyä pienintäkin asiaa."

"Asiantunteva ja nopea palvelu. Voin suositella!"

"Hoitaa asiani niin hyvin ettei meinaa huomatakkaan."

"Homma hoituu, kaikki hyvin. Ei valittamista!"

© 2021 Tilitalo Aaltonen Oy . Kaikki oikeudet pidätetään. Jotain Rotia PRKL