fbpx

Asiakaskokemus

Ystävällinen luottokumppani ei jätä yrittäjää koskaan oman onnensa nojaan


Kun nuori mies hyppää yrittäjyyden tielle, konkreettiset vinkit ovat kultaakin kalliimpia. Paavo Honkanen on luottanut Tilitalo Aaltosen asiantuntemukseen jo kahdeksan vuoden ajan, koska ystävällinen luottokumppani ei jätä yrittäjää koskaan oman onnensa nojaan.

Yrittäjyys on mahtava juttu, mutta kukaan ei pärjää sillä tiellä yksin, uskoo Paavo Honkanen.

Mies on ollut aikaansaava yrittäjä siitä lähtien, kun hän perusti ensimmäisen oman toiminimensä 2010-luvun alussa. Käsistään kätevä Honkanen päätti ryhtyä remontoimaan huoneistoja, ja niin syntyi Jokilaakson Saneeraus.

19-vuotias nuori mies oli tuolloin omien sanojensa mukaan vielä varsin kokematon ja arka, vaikka intoa riitti enemmän kuin Jämsän kokoiseen pikkukaupunkiin mahtuu.

”Otin ensitöikseni yhteyttä lähimpään tilitoimistoon. Minulle tuli Tilitalo Aaltosesta heti turvallinen fiilis. He vakuuttivat minut kerrasta”, Honkanen muistelee.

Kahdeksan vuotta yrittäjän elämää on vierähtänyt nopeasti, ja Honkanen on ollut enemmän kuin tyytyväinen yhteistyöhön tilitoimiston kanssa.

”He ovat antaneet minulle valtavasti kullanarvoisia vinkkejä. Tilitalo Aaltonen on mainio paikka erityisesti aloittelevalle nuorelle yrittäjälle”, Honkanen iloitsee.

 

Matala kynnys kysyä neuvoa ja saada apua

Honkanen ajatteli aluksi, että tilitoimiston tehtävänä on hoitaa vain kuitit ja muut paperityöt. Hän kuitenkin yllättyi positiivisesti, miten paljon yhteistyö on antanut.

”Saan tilitoimistosta käytännössä kaiken avun, jota yrittäjä voi vaan tarvita. Rakentamisen ja remontoinnin sentään hoidan vielä itse”, Honkanen naurahtaa ja jatkaa:

”Olen sanonut Aaltosen Tuulalle, että hän on minulle kuin äitihahmo yritysmaailmassa. Aina voi soittaa ja kysyä apua. Samalla oppii itsekin paljon uutta.”

Honkanen arvostaakin erityisesti sitä, että tilitoimistoon voi ottaa yhteyttä milloin vain. Koskaan ei tule kiusallinen tai vaivaantunut olo, ja tyhmätkin kysymykset ovat sallittuja.

”Kaikki työntekijät ovat innokkaita auttamaan yrittäjää. Vastaanottavainen ja lämmin ilmapiiri välittyy paitsi paikan päällä toimistossa myös puhelimessa”, Honkanen kertoo.

Vaikka yrittäjä itse ei muistaisi kaikkea, tilitoimiston väki kyllä muistuttaa tarvittaessa.

”Voin keskittyä täysillä omaan liiketoimintaani, kun tiedän, että tilitoimisto hoitaa tärkeät asiat puolestani. Arki on huomattavasti helpompaa ja vaivattomampaa hyvän kumppanin kanssa”, Honkanen vakuuttaa.

 

Tilitoimisto auttaa yrityksen muutosvaiheissa

Muutama vuosi sitten Honkanen perusti Jokilaakson Saneerauksen rinnalle uuden yrityksen, Modern Housing Oy:n, joka vastaa asuntojen ostamisesta ja myymisestä. Muutos liittyi ennen kaikkea uuden brändin näkyvyyden kasvattamiseen.

”Modern Housing toteuttaa unelma-asuntoja modernilla ilmeellä ja viimeisimpiä trendejä mukaillen. Jokilaakson Saneeraus taas remontoi asunnot uuteen uskoon”, Honkanen kuvailee yritysten välistä työnjakoa.

Jos Tilitoimisto Aaltonen auttoi Honkasen aikoinaan hyvään alkuun yrittäjyyden tiellä, se on tukenut häntä myös yritystoiminnan eri vaiheissa: silloinkin kun muokataan vanhoja toimintamalleja tai tehdään jotain aivan uutta.

”Yksinyrittäjänä luotan siihen, että saan tilitoimistosta asiantuntevaa tietoa ja opastusta, kun liiketoimintani muuttuu. Jos vaikka seuraavaksi palkkaisin omaa henkilöstöä, soittaisin varmasti ensimmäisenä Tuulalle kysyäkseni neuvoja”, Honkanen luonnehtii.

Modern Housing on saanut mainiosti jalansijaa Jyväskylässä ja hamuaa nyt myös muille paikkakunnille. Honkasen mukaan asuntosijoittajien markkinat käyvät parhaillaan kuumina, ja siksi hän katsoo tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

”Yrittäjänä haluan kehittyä ja kasvaa jatkuvasti. Myös Tilitalo Aaltosella on sama tahtotila olla joka päivä piirun verran parempi. Yritteliäs asenne yhdistää meitä”, Honkanen hymyilee.


Me Tilitalo Aaltosella huolehdimme, että sinulla on käytössäsi tietoa ja taitoa yrityksen liiketoiminnan kasvun tueksi.
Mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme, ota meihin yhteyttä.

Tyytyväiset asiakkaat

Miksi valitsisit meidät kumppaniksesi?


"Ammattitaitoista sekä erittäin ystävällistä ja ihmisläheistä palvelua."

"Pystyn vaikuttamaan ja seuraamaan asioiden kulkua reaaliajassa hyvän tiedottamisen ansiosta."

"Ikinä ei ole ollut sellaista tunnetta ettei voisi soittaa ja kysyä pienintäkin asiaa."

"Asiantunteva ja nopea palvelu. Voin suositella!"

"Hoitaa asiani niin hyvin ettei meinaa huomatakkaan."

"Homma hoituu, kaikki hyvin. Ei valittamista!"

© 2021 Tilitalo Aaltonen Oy . Kaikki oikeudet pidätetään. Jotain Rotia PRKL